Festivalet -ΦΕΣΤΙΒΆΛ

9/10/11/12
Gusht

24/25/26
Gusht

09-13 GUSHT

DIFF 2022


Το δεύτερο ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ , είναι μια γέφυρα φιλίας, πολιτισμού, διαλόγου για την κινηματογραφία της χώρας μας και της γειτονικής Ελλάδας. Το φεστιβάλ αυτό πραγματοποιείται από το Κέντρο «MADI ART» με την υποστήριξη του Δήμος Δεροπολησ , του Υπουργείο Πολιτισμού της Αλβανίας, της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, του Ελληνικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο και τοπικών επιχειρήσεων.

> κατάλογος ταινιών <


Edicioni i dyte i DROPULL INTERNATIONAL SHORT FILM FESTIVAL “Ura e Miqesise”eshte nje ure miqesie, kulture, dialog per kinematografine e vendit tone dhe Greqise fqinje. Ky festival realizohet nga Qendra “MADI ART” me mbeshtetjen e Bashkise Dropull, Ministrisë Kulturës se Shqiperise, Ambasades Greke ne Tirane, Konsullates Greke ne Gjirokaster si dhe bisnesit vendas.

> Katalogu i filmave <


DIFF 2021


ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΑΙΝΙΩΝ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΔΕΡΟΠΟΛΗΣ (DIFF)  «Γέφυρα της Φιλίας» ,πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στις 24-25-26 Αυγούστου 2021, στην Δεροπολη του Αργυροκάστρου, από το Κέντρο Τέχνης «MADI ART», Δήμος Δεροπολησ και την υποστήριξη της τοπικής επιχείρησης, που στοχεύουν στην ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της Δεροπολησ και στην προώθηση της κινηματογραφικής τέχνης.


DROPULL  INTERNATIONAL  SHORT  FILM  FESTIVAL  (DIFF) “Ura e Miqesise” u zhvillua per here te pare me 24-25-26 Gusht 2021 ne Dropull,Gjirokaster nga Qendra Artistike “MADI ART” , Bashkia Dropull si dhe mbeshtetjen e bisnesit vendas,me synim per te nxjerre ne pah trashegimine e pasur kulturore te Dropullit dhe promovimin e artit kinematografik.